L’ Ajuntament de Matadepera gestiona de forma directa el Camp de Golf Municipal de Matadepera des de l’1 de gener del 2011.

El camp de 9 forats, està ubicat en un entorn envejable, als peus del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac i al centre del municipi de Matadepera, molt a prop dels nuclis urbans de Sabadell i Terrassa. Situat dins una finca rústica i construït l’any 1995, té un recorregut total de 1.874 metres. El recorregut accidentat i tècnic amb un PAR 66, consta de 3 Forats PAR 3 i 6 Forats PAR 4, apropiat per a qualsevol nivell de jugador.

EL NOSTRE CAMP

Ubicat en un entorn envejable, als peus del Parc Natural de Sant Llorenç del munt i de l'Obac i al centre del municipi de Matadepera.

SERVEIS

Camp de joc obert tot l'any. Bar i Restaurant (Dilluns tancat). Lloguer de carrets,carrets elèctrics, motos elèctriques, pals, tovalloles.

NORMATIVA

Per al bon funcionament del camp de golf, consulta aquí les nostres regles locals tant de caràcter general com específiques.

TARIFES

Consulta les diferents tarifes que oferim d’abonaments, de Green Fee diari individuals i/o col·lectius, les diferents tarifes de pagament vigents.

RESERVA

Si desitja fer una reserva no dubti a contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail:Tel. 93 730 05 16 mtdp.golf@matadepera.cat

CLUB GOLF MATADEPERA

Video promocional

Et presentem les nostres instal·lacions i les activitats que oferim al Camp de Golf Municipal de Matadepera.

Encara no ets abonat del
Camp de Golf Municipal
de Matadepera?

VOLS VENIR
A JUGAR
AL NOSTRE CAMP?