Normativa

REGLES LOCALS

DE CARÀCTER GENERAL
 1. La bola es pot col·locar en tota zona segada arran a una distància de 15 cm. sempre que no s’acosti al forat. –Regla d’hivern–.
 2. Les pedres del bunker es consideren obstruccions movibles –es poden treure–.
 3. Els desperfectes causats pels porcs senglars es consideren terreny en reparació.
 4. Les marques de distància al green es consideren obstruccions inamovibles.

DE CARÀCTER ESPECÍFIC EN ALGUNS FORATS

FORAT 1
 1. Les xarxes de protecció i columnes a esquerra i dreta del carrer es consideren obstrucció inamovible, tant si molesten per al swing com per la línia en direcció a la bandera.
 2. Si la bola reposa al costat de la tanca de fora límits, es droparà amb un cop de penalitat. Si un cop dropada molesten la xarxa o columnes, s’aplicarà l’apartat a.
 3. Hi ha una zona de dropatge opcional amb un cop de penalitat per tota bola que reposi al costat de la tanca de foralímits al voltant del green.
FORAT 2
 1. No està permès jugar amb fustes.
FORAT 3
 1. Hi ha una zona de dropatge opcional amb un cop de penalitat per tota bola que reposi a dins del hazard.
 2. Fora límits a l’esquerra de tot el forat –des de la sortida fins al green– que només afecta aquest forat.
FORAT 4
 1. Els camins seran considerats obstruccions inamovibles i es podrà dropar sense penalitat ni guanyar distància a la bandera.
FORAT 5
 1. Els camins seran considerats obstruccions inamovibles i es podrà dropar sense penalitat ni guanyar distància a la bandera.
 2. Hi ha una zona de dropatge obligatòria, amb un cop de penalitat, per a totes les boles que entrin al llac després de l’esmentada zona de dropatge.
FORAT 6
FORAT 7
FORAT 8
Hi ha una zona de dropatge obligatòria, amb un cop de penalitat, per a totes les boles que entrin de vol al llac. En el cas que abans hagin tocat el carrer o rough –no les pedres del llac–, aquesta zona serà opcional.
FORAT 9
 1. La xarxa de protecció i postes a esquerra del carrer es consideren obstrucció inamovible, tant si molesten per al swing com per la línia en direcció a la bandera.