XV SOLIDARI PRODIS

XV SOLIDARI PRODIS

Amb més de 60 participants hem gaudit aquest cap de  setmana el Campionat Solidari de Prodis, el XV Handicap for  Handicap !

Èxit de participació i un èxit d’assistència en el repartiment de premis i sorteig de regals que han lliurat el Regidor d’Esports de Matadepera Sr. Albert Recasens, i la Sra. Mònica Polo Regidora de Gent Gran i Salut de Terrassa, el diumenge dia 29 a les 18h.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

 Divendres i Dissabte sortida esglaonada a partir de les 09 hores, i  Diumenge  a Shot Gun , aquest cap de setmana hem gaudit del Campionat Solidari de Prodis,  XV Handicap for Handicap, amb més de 60 participants , fent entre tots el participants  unes magnífiques que jornades de golf!

Al finalitzar els primers 9 forats, els jugadors van prendre un refrigeri  servit al restaurant  Can Vinyers, cortesia del Camp de Golf, i amb renovades forces continuar el joc, en modalitat Individual Stableford 18f.

Diumenge els participant van gaudir del lliurament de trofeus i desprès del sorteig d’obsequis cedits pels Col·laboradors de Prodis!

 

Ben es pot dir que Golf i Solidaritat  aquesta vegada han anat junts de la mà !!

Enhorabona  als guanyadors !!